Дегустаційна комісія

Регіональна дегустаційна комісія

В лабораторії працює регіональна дегустаційна (приймальна) комісія з якості харчової продукції, затверджена постановою правління облспоживспілки від 08 листопада 2005 року (протокол засідання № 09, п.5).

Положення про регіональну дегустаційну (приймальну) комісію Київської облспоживспілки з якості харчової продукції погоджено з ДП «Київоблстандартметрологія» від 11 листопада 2005 року.

До складу комісії входять висококваліфіковані спеціалісти: органів виконавчої влади у сфері охорони здоров’я - провідний науковий співробітник лабораторії гігієни харчування інституту гігієни та медичної екології ім.Марзеєва АМН України, кандидат технічних наук; Національного Університету харчових технологій – завідувач кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництв, доктор технічних наук та доцент, кандидат технічних наук.; з питань стандартизації та технічного регулювання Держспоживстандарту – начальник метрологічного комплексу ДП «Київоблстандартметрологія»; регіонспоживспілки – заступник директора з організації виробництва та заготівель; Харчової контрольно-виробничої лабораторії облспоживспілки.

Засідання проходять в приміщенні харчової контрольно-виробничої лабораторії.

Оцінюється продукція всіх галузей харчової промисловості, окрім алкогольної, молочної і консервної.

Комісією дегустувалась харчова продукція багатьох відомих підприємств, зокрема, ПП «Мілльвілль», ПрАТ «Кондитерська фабрика Лагода», ПП «Деліція», ТОВ «Форнетті-Україна», ТОВ «Мерідіан плюс» (Україна), ТОВ «Жако», ТОВ «Хліба Київщини», ТОВ «Компанія «Бак Хаус», ТОВ «Арсіс Баксервіс», ТОВ «Кондитерський Дім «Шантіль», ТОВ «Арготрейд», ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (Сільпо), ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет», ТОВ «Три ведмеді», ТОВ «Експрес-С», ТОВ «Обухівський хлібозавод», ТОВ «Богуславський завод продтоварів», ТОВ «Санко», ТОВ «Компанія «Євроімпекс», ТОВ фірма «Грона» та ін.


создание web сайта