Випробування продукції

ЛАБОРАТОРНІ ВИМІРЮВАННЯ ЗРАЗКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Харчова контрольно-виробнича лабораторія Київської облспоживспілки атестована ДП «Київоблстандартметрологія» на право проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду. Свідоцтво про атестацію  № 70А-101-11, видане 14.11.2011 року. Галузь атестації – харчова промисловість.

Лабораторія проводить вимірювання продукції та продовольчої сировини  згідно вимог діючої нормативної документації, «Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов» № 5061-89 від 01.08.1989 та допустимих рівнів вмісту радіонуклідів згідно ГН 6.6.1.1-130-2006 «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів цезію-137 та стронцію-90 у продуктах харчування та питній воді».

Пропонуємо скористатись послугами нашої лабораторії з визначення органолептичних, фізико-хімічних показників, вмісту солей важких металів, пестицидів, мікотоксинів, радіонуклідів цезію-90 і стронцію-137 у хлібобулочних, кондитерських, макаронних, кулінарних виробах, борошні, крупах, салатах, грибах, сухих сніданках, морозиві, олії, консервах овочевих, грибних, фруктових, м’ясних, рибних, м’ясо-рослинних, м’ясних і рибних виробах, напівфабрикатах, безалкогольних напоях,  соусах і кетчупах, продовольчій сировині та інше.

ПОСТІЙНИМ КЛІЄНТАМ ВАГОМІ ЗНИЖКИ

Одними, з найбільш відомих підприємств, які обслуговуються у нашій лабораторії є:  ПрАТ «Київмлин»,  ПАТ «Макаронна  фабрика», ТОВ «ФУДМАРКЕТ» (Велика кишеня), ПП «МІЛЛЬВІЛЛЬ», ПП «Деліція», ТОВ «Адвентіс» (Караван), ТОВ «Жако», ТОВ «Експрес-С», ТОВ «Фабрика Світязь», ДПІІ «АІРО Кейтерінг» (Україна) , ТОВ «Бак-Хаус», ТОВ «Маріам-С»,  ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (Сільпо), ДП «ФУРШЕТ ЦЕНТР» (Фуршет), ТОВ «АРГО-ТРЕЙД», ТОВ «Асканія Пак», ТОВ «Так ЛТД», ТОВ «БІНАТ» (Бімаркет) та інші.

ВАРТІСТ  ВИПРОБУВАНЬ*
ПО ХАРЧОВІЙ КОНТРОЛЬНО-ВИРОБНИЧІЙ ЛАБОРАТОРІЇ

пп

Назва показника

Ціна, грн

1

Органолептичні показники

20,00

2

Вологість, сухі речовини (висушуванням)

30,00

3

Масова частка розчинних сухих речовин

30,00

4

Намочуваність у печиві

30,00

5

Кислотність, лужність

30,00

6

Масова частка

жиру

цукру

80,00

90,00

7

Активна кислотність (рН)

30,00

8

Пористість в хлібобулочних виробах

30,00

9

Визначення масової частки двоокису вуглецю (СО2) титрометричним методом

50,00

10

Визначення масової частки двоокису вуглецю (СО2) манометричним методом

30,00

11

Визначення вмісту летких кислот,

сорбінової кислоти

90,00

12

Визначення масової частки діоксиду сірки

70,00

13

Перекисне та йодне число в олії та олійних культурах

70,00

14

Вміст золи

70,00

15

Масова частка кухонної солі

70,00

16

Визначення кількості клейковини

50,00

17

Визначення якості клейковини

50,00

18

Вміст сторонніх, шкідливих мінеральних домішок, крупність помелу, визначення розміру

50,00

19

Важкі метали (за один)

55,00

20

Мікотоксини (за один)

150,00

21

Пестициди (за один)

55,00

22

Визначення вмісту радіонуклідів:

Цезію-90

Стронцію-137

100,00

120,00

23

Визначення вмісту радіонуклідів:

Цезію-90 + Стронцію-137

180,00

*Звертаємо Вашу увагу на те, що в залежності  від вартості витрат на проведення випробувань, ціни можуть бути скориговані.


создание web сайта