Прайс лист

ПРАЙС-ЛИСТИ НОРМАТИВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ


ТУ У 15.3-01753776.021-2002 “Продукція кулінарна. Салати закусочні, овочеві, фруктові”. Компоненти для салатів  та обідніх страв».

Технічні умови.

В дані технічні умови увійшло понад 60 найменувань різноманітних салатів, готових для безпосереднього споживання. Це суміші свіжих і сушених фруктів, відварених і сирих овочів, грибів, відварених субпродуктів, морепродуктів, сої і текстурованих соєвих продуктів, заправлені спеціями, оцтом, цукром, сіллю, рослинною олією або майонезом, в залежнеості від рецептури.



ТУ У 15.8-01753776-010-2003 “Продукція кулінарна в тістовій оболонці”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли більше 80 найменувань напівфабрикатів в тістовій оболонці заморожених (пельмені, равіолі, вареники, чебуреки, манти, хінкалі, самса) з різноманітними м’ясними, м’ясорослинними, рибними, риборослинними, овочевими начинками і плодово-ягідними фаршами, з додаванням або без додавання білку соєвого ізольованого або концентрованого.



ТУ У 15.1-01753776-131-2003 “Продукція кулінарна м’ясна, м’ясорослинна і із субпродуктів».

Технічні умови.

До складу документації увійшло більше 140 найменувань виробів кулінарних м’ясних із різних видів м’яса (свинини, яловичини, телятини, баранини, м’яса птиці) з додаванням або без додавання білку соєвого ізольованого або концентрованого.

В залежності від розподілки вироби можуть вироблятися з натурального і рубленого м’яса з начинками і без начинок та з рубленого м’яса в оболонці.
Вироби можуть виготовлятися покритими панірувальною сумішшю або пряно-смаковими спеціями (декоративними) і травами, або пряно-смаковими спеціями (декоративними) і травами, або пряно-смаковими льєзонами, або сухарями панірувальними, або соусами або без цього покриття.

В залежності від термічної обробки вироби можуть вироблятися без термічної обробки (в сирому вигляді) або після термічної обробки (в готовому до споживання вигляді), в залежності від термічного стану – в охолодженому або замороженому стані, свіжо виготовлені.

Форма, розміри і вага кулінарних виробів нормативною документацією не регламкнтуються, а можуть визначатися підприємство-виготівником, виходячи з споживацького попиту та технологічного і організаційного виробництва.


ТУ У 15.2-01753776-154:2005 “Продукція із риби і морепродуктів».

Технічні умови.

Доскладу документації увійшли:

  • продукція із натуральної сировини (н/ф із риби і морепродуктів в охолодженому і замороженому стані; вироби кулінарні із риби і морепродуктів відварені, запечені, смажені, у свіжевиготовленому, охолодженому і замороженому стані – більш як 20 найменувань);
  • продукція із рубленої і рибної маси (фарш заморожений, н/ф із рубленої рибної маси без начинки в охолодженеому і замороженому стані; вироби кулінарні із рубленої рибної маси припущені або зварені на парі, смажені, запечені у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані  - 16 найменувань);
  • продукція із рубленої рибної маси з начинкою (н/ф із рубленої рибної маси з начинкою в охолодженому і замороженому стані; вироби  кулінарні із рубленої рибної маси з начинкою припущені або зварені на парі, смажені, запечені у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані;
  • продукція із рубленої рибно-овочевої маси (фарш рибно-овочевий; фарш рибний з грибами, н/ф із рубленої рибно-овочевої маси в охолодженому і замороженому стані; вироби із рубленої рибно-овочевої маси припущені або зварені на парі, смажені, запечені у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані - 9 найменувань);
  • риба і морепродукти фаршировані (н/ф із риби і морепродуктів фаршировані в охолодженому і замороженому стані, вироби кулінарні із риби і морепродуктів фаршировані запечені у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані – 9 найменувань – 7 найменувань);
  • риба холодного копчення у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані;
  • риба  гарячого копчення у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані;
  • риба і морепродукти заливні в желе в охолодженому стані;
  • ковбаса і ковбаски рибні (ковбаса і ковбаски рибні (н/ф) в охолодженому і замороженому стані, ковбаса і ковбаски рибні варено-копчені, смажені, запечені у свіжовиготовленому і замороженому стані – 6 найменувань);
  • паштети і начинки з риби та морепродуктів у свіжовиготовленому і охолодженому стані;
  • риба і морепродукти під маринадом або соусом (риба і морепродукти  під маринадом  або соусом (н/ф) в охолодженому і замороженому стані, риба і морепродукти під маринадом або соусом запечені у свіжевиготовленому, охолодженому і замороженому стані);
  • закуски і салати із риби і морепродуктів у свіжевиготовленому, охолодженому і замороженому стані;
  • продукція рибна кулінарна інша (продукція рибна кулінарна інша (н/ф) в охолодженому і замороженому стані, вироби рибні кулінарні інші смажені, запечені у свіжовиготовленому, охолодженому і замороженому стані).

ТУ У 15.8-01753776.076-2003 Хліби національні. 

Технічні умови.

До складу документації увійшли 7 найменувань лавашів із борошна вищого, першого, другого гатунків та їх суміші - лаваші вірменські тонкі, лаваші кавказські, хліб “Піта”.


ТУ У 15.8-01753776-144-2003 Печиво листкове.

Технічні умови.

До складу документації увійшли 34 найменування печива листкового.

В залежності від рецептури печиво може вироблятися:

  • без начинки – з оздобленням чи без оздоблення поверхні,  з оздобленням чи без оздоблення поверхні з додаванням чи без додавання смако-ароматстворюючих добавок та сумішей – 20 найменувань;
  • з різноманітними начинками – 14 найменувань печива.

ТУ У 15.8-01753776-143-2003 “Булочні вироби та напівфабрикати із дріжджового листкованого тіста (круасани).

Технічні умови.

  • без начинок – кроусани “Ароматні” з додаванням чи без додавання смако-ароматстворюючих добавок та сумішів, сушеної цибулі з прянощами, з оздобленням чи без оздоблення поверхні глазур‘ю, маком, цукром, кмином, кунжутом, зернами льону, насінням соняшнику, сумішшю “Посип”, художньо оздоблені;
  • з начинками – круасани, булочки, конвертики, язички, трубочки, крученики, плетінки, вензеля, устриці, струделя, розетки, валовани, даніш, шасони, буркіфлі, слойки, напівмісяці, конуси, твіст, фаготто, трикутники, сфальятини, рустики, піцетти, які начинені шоколадною, шоколадно-молочною, шоколадно-горіховою глазур‘ю, різноманітними кремами, повидлом, джемами, курагою, родзинками, горіхами, маком, сиром, кокосовою стружкою, фруктовими конфітюрами, фруктовими наповнювачами, м‘ясом, грибами, твердим сиром, овочами, субпродуктами.


ТУ У 15.8-01753776-064-2003 “Консерви. Соуси томатні з овочевими та фруктовими наповнювачами”.

Технічні умови.


До складу документації увійшло 6 найменувань соусів.



ТУ У 15.8-01753776-075-2003 “Наповнювачі плодово-ягідні”.

Технічні умови.

 21 найменування наповнювачів без додавання барвників, гомогенизовані або у вигляді ягід чи подрібнених плодів або ягід в крохмально-цукровому сиропі, наповнювачів з додаванням синтетичних барвників та ароматичних добавок, гомогенизованих або  у вигляді ягід або подрібнених плодів чи ягід в крохмально-цукровому сиропі, наповнювачів з додаванням натуральних барвників, ароматичних добавок, гомогенизованих або  у вигляді ягід або подрібнених плодів чи ягід в крохмально-цукровому сиропі



ТУ У 15.8-01753776-149-2004 “Торти, тістечка,  заготовки для тортів і тістечок та десерти кондитерські”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли: н/ф торти, тістечка 25-ти найменувань, коржі для тортів, тістечок – 22 найменувань; тісто для тортів, тістечок – 6 найменувань.



ТУ У 15.8-01753776-150-2004 “Вироби борошняні кулінарні”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли: пироги, пиріжки – дріжджові, вироби листкові – дріжджові і бездріжджові без начинок і з начинками; піца – н/ф основа без начинок; піца – н/ф основа з начинками, кулеб’яки; млинці – н/ф без начинок, млинці – н/ф з начинками; біляші з начинками; чібати без начинок і з начинками.



ТУ У 15.1-01753776-152-2005 “Фарші м’ясні та м’ясорослинні”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли: 7 найменувань фаршів м’ясних, 8 найменувань фаршів м’ясорослинних. В залежності від термічного стану фарші можуть вироблятися охолодженими та замороженими.
 


ТУ У 15.8-01753776-147-2004 “Вироби сухарні сухарики”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли: сухарики житні, пшеничні та житньо-пшеничні з добавками, та  ароматизаторами або без них.



ТУ У 15.3-01753776-155:2004 “Горіхи, насіння та їх суміші смажені і сушені, овочі, фрукти, ягоди та їх суміші в’ялені і сушені фасовані”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли: 12 найменувань горіхів фасованих, 3 найменування насіння – сушене, смажене, покрите чи непокрите сіллю, 28 найменувань фруктів і ягід сушених фасованих.


ТУ У 15.2-01753776-157:2006 “Пресерви із риби і морепродуктів”.

Технічні умови.

До складу документації увійшли:

  • пресерви із розібраної риби: риби холодного копчення в олії- 2 найменування;  риба в олії – 7 найменувань; риба в заливці – 24 найменування, риба в різноманітних соусах – 29 найменувань, риба в желе, риба спеціального посолу, риба маринована, риба пряного посолу;
  • пресерви із нерозібраної риби: з усіх видів риби – риби пряного, спеціального посолу, риба маринована, риба в натуральному тузлуці, з кільки, тюльки, хамси;
  • пресерви із морепродуктів: морепродукти в олії – 8 найменувань, морепродукти в заливці – 13 найменувань, морепродукти в різноманітних соусах та желе.


ТУ У 15.1-01776895-002:2006 “Продукція кулінарна із м’яса та субпродуктів свійської птиці».

Технічні умови.

До складу документації увійшли:

  •  напівфабрикати без термічної обробки в охолодженому та замороженому стані: напівфабрикати натуральні, з обробкою поверхні сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами, шприцьовані розсолом або витримані у маринаді з наступною обробкою поверхні сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами, напівфабрикати із субпродуктів, напівфабрикати кулінарні, напівфабрикати м’ясні із непосіченого або посіченого м’яса і м’ясорослинні із посіченого м’яса з обробкою поверхні панірувальною сумішшю, сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами або без них, фарші кулінарні м’ясні, кулінарні м’ясорослинні;
  • вироби кулінарні після термічної обробки («гриль») в свіжо виготовленому, охолодженому і замороженому стані: кулінарні, з обробкою поверхні сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами, шприцьованими розсолом або витримані у маринаді з наступною обробкою поверхні сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами, із субпродуктів, із субпродуктів з обробкою поверхні сумішами спецій, декоративними обсипками, травами, пряно-смаковими соусами, вироби кулінарні м’ясні із непосіченого або посіченого м’яса і м’ясорослинні із посіченого м’яса з обробкою поверхні панірувальною сумішшю, сумішами спецій або декоративними обсипками, або травами, або пряно-смаковими льє зонами, або льє зонами з додаванням твердого сиру, томатів, або соусами, або кляром, або майонезом або без них;
  • вироби кулінарні м’ясні із непосіченого або посіченого м’яса і м’ясорослинні із посіченого м’яса запечені або смажені і вироби із субпродуктів термічно оброблені в свіжо виготовленому охолодженому і замороженому стані: вироби кулінарні м’ясні із непосіченого або посіченого м’яса і м’яорослинні із посіченого м’яса з обробкою поверхні панірувальною сумішшю, сумішами спецій або декоративними обсипками і травами, або пряно-смаковими льє зонами, або льє зонами з додаванням твердого сиру, томатів, або соусами, або кляром, або без них, вироби із подрібнених субпродуктів.


ТУ У 15.2 - 01776895 - 003:2009  Продукція кулінарна східної  кухні.

Технічні умови.

Ці технічні умови поширюються на продукцію кулінарну східної кухні (японської, корейської, китайської та ін.), що адаптована до європейського смаку.

В залежності від використаної сировини і зовнішнього вигляду продукцію виробляють в асортименті: суши (суши-нігірі, суши-темакі, суши-хако, суши-чіраши, суши-інарі  т.і), роли (класичні, каліфорнійські, маки, хенд роли), гункани (фелікси), сашимі. В якості добавок використовують різноманітні компоненти і заправки або їх композиції.

В залежності від термічного стану продукцію кулінарну реалізують:

  • свіжовиготовленою (після закінчення технологічного процесу);
  • в охолодженому, підмороженому або замороженому стані.

Реалізація продукції може здійснюватися як в залах закладів ресторанного господарства  і торгівлі так і за замовлянням (поза межі залів підприємств ресторанного господарства  і торгівлі). При реалізації за замовлянням продукцію пакують:

-  в пакувальну одиницю;

-  в пакувальну одиницю під вакуумом;

- в пакувальну одиницю у середовище нейтральних газів чи газових сумішей (в умовах модифікованої газової атмосфери) для пакування продуктів харчування.


 ТУ У  15.8-01776895-004:2009 Продукція кулінарна. Страви обідні перші, другі та гарніри.

Ці технічні умови поширюються на продукцію кулінарну – холодні і гарячі страви обідні перші та другі  (страви обідні перші на бульйонах, овочевих, грибних, фруктових відварах, на соку, квасі, молоці і молокопродуктах; відварені, смажені, запечені, тушковані і оброблені іншим оброблянням страви обідні другі з м’яса, риби, морепродуктів, різноманітні гарніри з овочів, крупи, бобових і макаронних виробів т.і. ).

Передбачене комплектування готових страв і формування меню за замовлянням, додаткова комплектація страв заправками (соусами, гірчицею, хроном, майонезами, приправами тощо).

Продукція може бути реалізована як окремий харчовий продукт (сукупність харчових продуктів), використана як складова частина при виробництві страв або входити в склад страв.


ТУ У  10.3-01776895-007:2013 Соки фреш  фруктові, овочеві, з баштанних та зернових культур.

Технічні умови

Ці технічні умови поширюються на виробництво соків фреш фруктових, овочевих, з баштанних та зернових культур або на їх суміші (купажовані соки, мікси), що отримані внаслідок прямого віджиму з їстівної частини одного або декількох видів доброякісних стиглих, свіжих (або збережених в умовах відповідно до вимог ринку) фруктів, овочів, баштанних та зернових культур.
В залежності від виду використаної сировини соки фреш виготовляють таких найменувань:

  • Соки фруктові  фреш – 46 найменувань соків із різноманітних видів плодів і ягід;
  • Соки овочеві, з баштанних та зернових культур  фреш – 19 видів соків як із традиційних видів сировини, так і з нетрадиційних (зокрема із паростків пшениці, із селери тощо);
  • Соки фруктово-овочеві    фреш (купажовані соки, мікси)
  • Соки  овочево-фруктові  фреш  (купажовані соки, мікси)
  • Соки фруктово-овочеві або овочево-фруктові  фреш виготовляють за замовленням споживача з суміші двох або декількох видів фруктів і овочів або овочів і фруктів.

Реалізація соків фреш може здійснюватися:

  • через систему фреш-барів в закладах торгівлі і ресторанного господарства;
  • за замовлянням (поза межі закладів торгівлі і ресторанного господарства).

Строк придатності  соків фреш  фруктових, овочевих, з баштанних та зернових культур  за температури зберігання від  0 °С до 8 °С, не більше:

  • 6 годин після закінчення технологічного процесу.

УВАГА!  НОВИНКА!!!

ТУ У  11.0-01753776-008:2014 Вода питна. Технічні умови поширюються на воду питну газовану і негазовану отриману з водопровідної питної води або води підземних джерел чи артезіанських свердловин шляхом її очищення (оброблення) та з метою доведення показників безпечності та якості до заданих нормативів, з послідуючим  насиченням діоксидом вуглецю для газованих вод. 

Для  знезараження  вода питна обробляється озоном або ультрафіолетом.

Вода питна призначена для забезпечення фізіологічних, санітарно-гігієнічних, побутових та господарських потреб населення, а також для виробництва продукції, що потребує використання питної води.

Вода питна випускається з виробництва фасованою  та  нефасованою.

Вода питна фасована в одноразовій тарі реалізується в закладах торгівлі і ресторанного господарства та  за прямим замовленням споживачів.

Вода питна фасована  в оборотній тарі (для кулерів) реалізується через систему доставки за замовленням кінцевому споживачу.

Вода питна нефасована  реалізується безпосередньо з автоцистерн (або інших ємностей), дозволених для цих цілей центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, або реалізується на місці виробництва чи в спеціалізованих  пунктах розливу  води в особисту тару споживача.


 Звертаємо Вашу увагу на те, що перелік нормативної документації постійно поповнюється!

Запрошуємо до співробітництва

Познайомитись з переліком нормативної документації, цінами, одержати консультації Ви можете за адресою:

03022 м.Київ, вул.Ломоносова,18 (у приміщенні Київського кооперативного інституту Бізнесу і Пправа, І поверх,
 кімната 106)

Тел/факс  (044)257-32-24,   
Тел/факс  (044)257-28-75
050-344-36-56; 050-446-41-94;
067-508-42-40; 067-508-42-45;
harchlab@ukrpost.ua
www.harchlab.org.ua


создание web сайта